Over mij


Ik ben Lindia, werkzaam in de marketing & communicatie en gek op alles wat met interieur en styling te maken heeft. Ik word blij van het combineren van kleuren en materialen en daardoor het creëren van de juiste sfeer. Als kind was mijn enthousiasme voor interieur en styling al aanwezig; ik veranderde mijn slaapkamer regelmatig en van kleuren kreeg ik nooit genoeg. 

Regelmatig werd ik door familie, vrienden en kennissen benaderd om te helpen met inrichten en kleuradvies. Ik merkte meteen hoeveel energie ik daarvan kreeg en hoe blij zij waren. In 2005 volgde ik met succes de opleiding en MasterClass Binnenhuisarchitectuur, kleur & styling aan de ®International Academy for Interior Design/Instituut voor Binnenhuisarchitectuur/IVB.

Naast gevoel voor – en ervaring met – inrichten en styling ligt mijn kracht en authenticiteit in mijn gedrevenheid en enthousiasme. Met veel plezier heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. 

Ik geniet ervan als mensen zich weer thuis voelen in hun eigen huis, mede dankzij mijn adviezen en tips. Jij blij, ik blij!

In mijn werk ga ik altijd uit van jouw wensen. Ik combineer mijn creativiteit en expertise met jouw smaak, stijl en persoonlijkheid. Ik help je om deze te vertalen naar een interieur dat bij jou én bij de woning past.

Lindia

 

Marketing, communicatie en vormgeving

Naast interieurstyling ben ik als ZZP-er op freelancebasis inzetbaar als marketing & communicatie duizendpoot voor jouw bedrijf. Ik heb jarenlange ervaring als marketing communicatie coördinator bij diverse kleine en grote bedrijven. Hierdoor kan ik professioneel advies geven over jouw specifieke marketingvraagstukken.