Interieuradvies

Interieuradvies op maat

Ik bied verschillende soorten interieuradvies aan in Naaldwijk en omstreken. Van een praktisch en kort interieuradvies tot een uitgebreid interieurplan met moodboard, kleur- en materiaaladvies en jouw nieuwe interieur gevisualiseerd in een 3D ontwerp.

Ook het afstylen van een woning met een shopconsult behoort tot de mogelijkheden. Het kan soms lastig zijn om net die finishing touch aan je interieur te geven. Je bent tevreden met de basis en meubels van jouw (woon)kamer, maar je bent op zoek naar inspiratie of advies voor nieuwe woonaccessoires. We gaan dan samen naar woonwinkels om accessoires te kopen zodat ik jullie ruimte kan afstylen voor de gewenste sfeer.

Laat mij weten wat ik voor jou kan betekenen. Neem contact met mij op dan maak ik graag een offerte op maat!

 

 

3D interieurontwerp

Je gaat binnenkort verhuizen óf je wilt je huis herinrichten. Met een 3D ontwerp komt je huis echt tot leven. Een 3D interieurontwerp geeft realistisch weer hoe de ruimte maximaal tot zijn recht kan komen. Hiermee krijg je een goed en duidelijk inzicht hoe de woonruimte eruit kan zien. Ontdek wat rust & balans doet in je huis. Alles komt hierbij samen, de indeling, de kleuren, de materialen, de verlichting, de meubels en de accessoires.

3D ontwerp Joyful Stylin
3D ontwerp Joyful Stylin
3D ontwerp Joyful Stylin