Interieuradvies

Hands on interieuradvies

Misschien herken je het wel: je hebt een fijne woning, maar je mist net die ene touch in het interieur. Je wilt graag dat jouw interieur meer een geheel wordt, waardoor het meer rust uitstraalt. Of heb je een nieuw huis gekocht en wil je graag hulp bij de inrichting? Kies je altijd voor veilige keuzes in jouw interieur, maar wil je dat eigenlijk niet. Dan is een interieuradvies iets voor jou!

Met mijn kennis en passie voor kleur en interieur, maak ik van jouw huis een thuis. Ik ga graag voor je aan de slag. Samen kijken we welke ingredi├źnten jij nodig hebt voor een sfeervol en praktisch interieur dat echt bij jou, je huis en je budget past. 

Interieuradvies op maat

Ik bied verschillende soorten interieuradvies aan in Naaldwijk en omstreken. Van een praktisch en kort interieuradvies tot een uitgebreid interieurplan met moodboard, kleur- en materiaaladvies.

Ook het afstylen van een woning met een shopconsult behoort tot de mogelijkheden. Het kan soms lastig zijn om net die finishing touch aan je interieur te geven. Je bent tevreden met de basis en meubels van jouw (woon)kamer, maar je bent op zoek naar inspiratie of advies voor nieuwe woonaccessoires. We gaan dan samen naar woonwinkels om accessoires te kopen zodat ik jullie ruimte kan afstylen voor de gewenste sfeer.

Laat mij weten wat ik voor jou kan betekenen. Neem contact met mij op dan maak ik graag een offerte op maat!

Moodboard
Joyful Stylin advies
Moodboard Joyful Stylin