Binnenkijker Stek Magazine

Stek Magazine is een gratis online magazine met de leukste woonideeën. Elke 6 weken verschijnt er een nieuwe editie met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijkers en interieurtips.

In de binnenkijker van editie 1 (januari 2019) krijg je een kijkje in ons huis. In deze editie staat back to basic centraal. Want als je een goede basis voor je interieur hebt, heb je alle ingrediënten in huis om een
fantastisch thuis te bouwen. 

In de editie 2 (maart 2019) van Stek Magazine zitten negen pagina’s met stylingtips om de hippe boutique hotel-look ook in jouw slaapkamer na te bootsen. 

Een fijn huis brengt balans in de drukte

Lindia omschrijft haar woonstijl als basic en puur met een tikkeltje industrieel. Lindia: “Ik heb een grote voorliefde voor natuurlijke materialen en aardse kleuren. Eenvoudig, fris, licht, puur en met liefde voor de natuur. Dankzij lichte kleuren die je weer goed kunt combineren met zwart kies je ondanks de eenvoud toch voor een verrassende inrichting. Hout is absoluut mijn favoriete materiaal. Je kunt het op allerlei manieren toepassen in je interieur. In details, maar ook in verschillende meubels. Het heeft een warm karakter en laat zich het beste combineren met wat koelere tinten en materialen. Door het wat ingetogen kleurenpalet behoud je rust en de koele tinten laten het interieur groter lijken.